Retourneren Website Slider HIP Tafelen 1920x704 (9)

Bij HIP |tafelen mag je ruilen en  retourneren, daar doen we niet moeilijk over.
Neem binnen 7 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt.

Heb je nog vragen over ruilen of retouren, onze klantenservice is van Dinsdag t/m Vrijdag te bereiken van 10:00 tot 17:00 uur.

*045-5213477
*klantenservice@hiptafelen.nl

Gekocht in de webshop

Ben je toch niet helemaal tevreden met je online aankoop? Dan mag je de artikelen tot 7 dagen na aankoop kosteloos retourneren bij  onze winkel óf op eigen kosten terugsturen via de post. Gebruik hiervoor het retourformulier. Meld uw retournering eerst via klantenservice@hiptafelen.nl.

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, servies uit ons eigen atelier en cadeaukaarten kun je niet ruilen of retourneren.

Terugbetaling

Bij HIP |tafelen mag je je aankoop altijd ruilen. Neem binnen 7 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt.

Verzending en Transport

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor de kosten van de heenzending als je niet de hele bestelling retourneert.

Gekocht in de winkel

Als je nieuwe aanwinst toch niet helemaal  aan je verwachtingen voldoet, mag je het ongebruikte artikel in de originele verpakking en met kassabon ruilen in de winkel. Dan mag je de artikelen tot 7 dagen na aankoop terugbrengen bij onze winkel óf op eigen kosten terugsturen via de post. Gebruik hiervoor het retourformulier.

Let op: Op maat gemaakte artikelen, lichtbronnen, servies uit ons eigen atelier en cadeaukaarten kun je niet ruilen of retourneren.

Terugbetaling

Je ontvangt het aankoopbedrag terug op je bankrekening. Wij streven erna om een cashless winkel te zijn en ontvangen dan ook liever geen cash geld. Dit houdt in dat we het bedrag terugstorten op de bankrekening.

mail icoontje Hip tafelen   Telefoonnummer HIP tafelen  link naar onze facebook pagina  link naar onze instagram pagina   link naar onze pinterest pagina

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden.