RCR Glaswerk Eco Label

RCR Eco Label Instagram Template 1

LUXION® eco-kristalglas is het “eerste” eco-kristalglas dat ultrahelder is. Dit eco glas wordt geproduceerd met elektrische ovens zonder atmosferische ontlading.

De elektrische ovens worden aangedreven door elektrische energie die direct of indirect afkomstig is van hernieuwbare bronnen en pure grondstoffen.

Dit proces zorgt voor een materiaal met maximale glans en transparantie dat wordt verkregen, zonder bleekmiddelen en sterk vervuilende stoffen.
LUXION® eco-kristalglas is een 100% recyclebaar materiaal: niet alleen wordt het productiecullet-glas als grondstoffen teruggevoerd in het productieproces, maar alleen glas van eco-kristalglas kan worden gerecycled in de ovens van RCR om de kwaliteit niet te besmetten van zijn materiaal.

Bij RCR is de beste strategie altijd geweest om niet te vervuilen, omdat het beschermen van het milieu goed is voor het bedrijfsleven.

 

RCR glaswerk 

RCR glaswerk is een groen bedrijf dat het milieu respecteert.Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gericht op de inzet voor onderzoek naar  wetenschappelijke hulpbronnen en investeringen in duurzame ontwikkeling en milieukwesties.
Het doel was productieprocessen en inkoop van energievoorziening met elkaar te verenigen.
(zoals nieuw geïnstalleerde fotovoltaïsche panelen).
RCR heeft altijd het milieu in acht genomen zowel in de fabriek als voor de omgeving van de fabriek.

RCR is Green klopt dan ook als een bus.

Waar gevestigd?

De provincie Siena (Italië) herbergt vier UNESCO-werelderfgoedlocaties en staat bekend om zijn artistieke en natuurlijke schoonheid.

RCR glaswerk heeft haar milieubeleid aangepast om deze wijk te respecteren.

Dankzij het bewustzijn van de lokale overheid met betrekking tot hoge milieunormen, was de provincie Siena in 2013 het eerste grootschalige gebied in Europa dat een certificering voor negatieve CO2-uitstoot heeft behaald.

 

1. Elektrische ovens van RCR:
-Respect voor het milieu     
-Lopend onderzoek naar -hernieuwbare energiebronnen   -Geen atmosferische ontlading    -Glas van superieure kwaliteit -Dankzij verbeterde controle van -Het productieproces

2. Zuiverste grondstoffen -Maximale glans en transparantie te verkrijgen zonder het gebruik van sterk vervuilende bleekmiddelen.

Productie van LUXION® ULTRACLEAR CRYSTAL GLASS, is het eerste echte ECO CRYSTAL, materiaal dat 100% gerecycled kan worden in de glasmarkt.

3. Milieuvriendelijke systemen -Biomassa-energiecentrale -23.000 m2 daken vervangen door fotovoltaïsche panelen

 

4. Geen vervuiling -Elke mogelijke vervuiler wordt dagelijks gecontroleerd door het interne laboratorium en adequaat gemeten en geregistreerd -“De beste strategie is niet om de beste plannen ter bestrijding van verontreiniging te hebben, de beste strategie is niet om te vervuilen ”

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Inhoud

Andere berichten

Kersttafel 2021 zwart, goud en jade, Tafelstyling,

Kersttafel met Zwart met Goud

Kersttafel anno 2021 We werden onlangs door Showhome.nl geïnterviewd om onze visie te geven van dé kersttafel van 2021,  waar moet je op letten en

Summer table, tafel styling, gedekte tafel, stylst, exepert

Tafelstyling Summer Table

TIP 1…  Hoe begin ik? Ik zoek altijd naar het perfecte kleurenpalet, elke styling weer. Dit fantastische zomerse tafelkleed was het gewoon, de basis voor mijn kleurenpalet. Het

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden.