Date Night Hip Tafelen Instagram Template

Date Night…

Ja je leest het goed Marc en ik waren op date.
Love is in the air♥

We wilden niet alweer een avond op de bank doorbrengen.
Dit doen we sowieso niet zo heel vaak want het atelier lonkt toch herhaaldelijk. Maar goed om een beetje uit het ritme van het Coronavirus te komen wilde we iets anders doen. Hoe noem je dat ook alweer “Us Time”

Het weer is goed, fris maar droog.. Daar kunnen we wat mee. Dus buiten eten is goed te doen..Toch!

Onze tuinhaard lonkte al een hele tijd om hem te vullen. Heerlijk zo’n  knapperend vuurtje, gezellig vinden we dat. Marc zorgde voor het hout, ik ging aan de slag in de keuken.

Rode Kool

De overheerlijke rode kool lachte me bij de groenteboer aan  en dat was dan ook mijn basis.

Rode kool stamppot met zoete aardappels en een heerlijke karbonade van de slager. ( en de groenten van onze buurman 😉 )

Niks fancy’s maar gewoon lekkere winterse kost.

Uiteraard werd de tafel gedekt. Alles erop en eraan.
Marc’s “Rubber collectie” werd uit de kast gehaald. Zwart bestek, mooi glaswerk en de stoere kandelaars. Helaas was er te veel wind om ze aan te krijgen en te laten. (lees: pielen met een aansteker hahaha)

Wat een top avond.

De haard stond heerlijk te branden, de dekens lagen op de stoelen….en het eten bijna klaar.

Snel een paar foto’s schieten want we wilden dit met jullie delen.
Om te laten zien dat het echt niet altijd hetzelfde hoeft te zijn…

Tip: doe het eens met de kinderen.

Samen aan tafel, genieten van het eten en de overheerlijke wijn.  Jeetje wat was het top.

We hebben nog een hele tijd buiten gezeten, dekens over ons heen en lekker gekeuveld over van alles en nog wat.

Wat we hier nou eigenlijk mee willen zeggen…. Think out of the box.
Het hoeft helemaal niet saai en eentonig te zijn.  Prik een dag  en maak er een onvergetelijke avond van want raar maar waar dat kan echt in deze bizarre tijd.

Stay safe and healthy

Rubber Collectie

Olijven á la André, inmaken van olijven op aceto balsamico

Olijven á la André

Olijven á la André André liet me zijn ingemaakte olijven proeven en ik was aangenaam verrast, jeetje das lekker, zei ik. Om het recept niet

Read More »

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Inhoud

Andere berichten

Cake met whisky en appeltjes, Makkelijk te maken recept en toch een luxe cake op tafel. Appel, krenten, noten, whisky en ganache

Cake met whisky en appeltjes

Wij zijn gek op een heerlijk stukje cake, jij ook? Een recept waarmee je snel iets lekkers op tafel tovert.Het recept is makkelijk aan te

Geflambeerde karbonades met perzik

Geflambeerde karbonades met perzik.

Geflambeerde Karbonades met perzik….. oei oei wat is dat lekker! Geen ingewikkeld gedoe en geen pakjes en zakjes koken.Alles lekker vers…  Flamberen lijkt heel moeilijk

Olijven á la André, inmaken van olijven op aceto balsamico

Olijven á la André

Olijven á la André André liet me zijn ingemaakte olijven proeven en ik was aangenaam verrast, jeetje das lekker, zei ik. Om het recept niet

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden.