Kleine smaakbommetjes, vol met noten en gedroogde vruchten!

kleine smaakbommetjes, vol met noten en gedroogde vruchten

Deze kleine smaakbommetjes zijn makkelijk te maken…
Je zet in een handomdraai iets lekkers op tafel.

Wat heb je nodig?

  • 100 gram boter
  • 100 gram gemengde vruchten
  • 100 gram havermout
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram golden syrup (ahorn siroop)

Verwarm de oven voor op 180°c

Bekleed een vierkant, diep bakblik van ongeveer 20 cm, met bakpapier. Vet het papier in met olie.

Zet een keukenmachine klaar en voeg de boter en de gedroogde vruchten, noten, havermout en zelfrijzend bakmeel toe.

Pulseer de ingrediënten tot ze los komen van de kom.
Voeg nu de ahorn syrup toe en meng alles goed.

Schep het mengsel in het bakblik en strijk uit totdat de vorm bedekt is.

Bak de koek in 15-20 minuten goud bruin.

Haal de koek uit de oven en snijd in blokjes. Doe dit in het bakblik en laat ongeveer een minuut of 5 afkoelen.

Haal de koek met het vetvrij papier uit het bakblik en leg op een rooster om verder te laten afkoelen.

Zet een pot thee of koffie.. Kies een waanzinnig leuk kopje en serveer de koek erbij.

Geniet van dit verwen momentje

We presenteerde deze smaakbommetjes op een plateau gemaakt door Marc.

De leuke kopjes komen uit de Arto serie.
Er zijn 4 verschillende modellen.

Verkrijgbaar in Koffie kopjes en mokken.

Je shopt ze hier ARTO

 

Dit smaakvolle koekjes recept is van Jamie Oliver

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoud

Andere berichten

Cake met whisky en appeltjes, Makkelijk te maken recept en toch een luxe cake op tafel. Appel, krenten, noten, whisky en ganache

Cake met whisky en appeltjes

Wij zijn gek op een heerlijk stukje cake, jij ook? Een recept waarmee je snel iets lekkers op tafel tovert.Het recept is makkelijk aan te

Geflambeerde karbonades met perzik

Geflambeerde karbonades met perzik.

Geflambeerde Karbonades met perzik….. oei oei wat is dat lekker! Geen ingewikkeld gedoe en geen pakjes en zakjes koken.Alles lekker vers…  Flamberen lijkt heel moeilijk

Olijven á la André, inmaken van olijven op aceto balsamico

Olijven á la André

Olijven á la André André liet me zijn ingemaakte olijven proeven en ik was aangenaam verrast, jeetje das lekker, zei ik. Om het recept niet

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden.