Deze kleine smaakbommetjes zijn makkelijk te maken…
Je zet in een handomdraai iets lekkers op tafel.
Verwarm de oven voor op 180°c
Bekleed een vierkant, diep bakblik van ongeveer 20 cm, met bakpapier. Vet het papier in met olie.
Zet een keukenmachine klaar en voeg de boter en de gedroogde vruchten, noten, havermout en zelfrijzend bakmeel toe.
Pulseer de ingrediënten tot ze los komen van de kom.
Voeg nu de ahorn syrup toe en meng alles goed.
Schep het mengsel in het bakblik en strijk uit totdat de vorm bedekt is.
Bak de koek in 15-20 minuten goud bruin.
Haal de koek uit de oven en snijd in blokjes. Doe dit in het bakblik en laat ongeveer een minuut of 5 afkoelen.
Haal de koek met het vetvrij papier uit het bakblik en leg op een rooster om verder te laten afkoelen.
Zet een pot thee of koffie.. Kies een waanzinnig leuk kopje en serveer de koek erbij.
Geniet van dit verwen momentje
We presenteerde deze smaakbommetjes op een plateau gemaakt door Marc.
De leuke kopjes komen uit de Arto serie.
Er zijn 4 verschillende modellen.
Verkrijgbaar in Koffie kopjes en mokken.
Je shopt ze hier ARTO
Dit smaakvolle koekjes recept is van Jamie Oliver