Beschrijving
Huntsville Steak mes 24 cm
Bij stoer vlees hoort steakbestek!
Een steakmes is anders dan een gewoon mes. Steakmessen hebben een dun lemmet en kenmerken zich door de de combinatie van hout en metaal.
Veel steakmessen zijn gekarteld maar er bestaan ook niet gekartelde steakmessen.
Het doel van een steakmes is om je vlees te snijden zodat alle vleessappen in je stoere stuk vlees blijven.
Zagen met een tafelmes of bot mes komt niet ten goede van je zorgvuldig gebakken vlees… zonde!
Om je steakmes in topconditie te houden adviseren wij om je vlees te snijden op een plank.
Nog een tip…. en een hele belangrijke! Stop je mes niet in de vaatwasser….
Het hout aan je mes is geen fan van doordrenkt worden, je greep gaat veel sneller uitdrogen en scheuren, maar het allerbelangrijkste punt is dat je mes BOT wordt. Dit is geen fabel, veelvuldig getest en oh zo waar bevonden.
Wij adviseren dan ook om je steakmes met de hand af te wassen..
Serveer je mals gebakken vlees eens op een stoere plank.
Wist je dat wij een leuk en divers assortiment planken hebben.
Neem eens een kijkje via deze link
Zit de plank van je jouw dromen er niet bij, stuur ons dan een berichtje het assortiment planken is nog groter dan we op onze site hebben staan.